fredag, oktober 03, 2008

Foedselsdag

Ja, saa blev det min 25 aars foedselsdag, og selvom det var i Cordoba og der kun var Line til at fejre mig, saa skulle det fejres. Vi ankom til Cordoba med natbussen omkring kl 9.30 og vi var henne paa hostellet kl 10, hvor vi fik morgenmad og jeg fik gaver af Line og hun havde skaffet lys og flag. Alletiders. Jeg fik en Argentina tshirt, en cd og et flag fra de lande vi havde vaeret i.

Efter morgenmaden gik vi ud for at kigge paa byen. Det er en ganske udemaerket byen, som egner sig godt til shopping, hvilket vi jo ikke har plads til i rygsaekken. I loebet af dag fik rigeligt med forsyninger. 2xkaffe og god stor frokost. Om eftermiddagen ringede jeg hjem til folk og fae. Det var dejligt at hoere hjemmefra.

Om aftenen tog vi ud for at spise steak, og vi havde fundet et par steder i guidebogen, som vi ville vaelge imellem. Det foerste saa lidt almindeligt ud, men ikke daarligt. Det andet saa meget fint ud med hvide due, mange glas og rigeligt med tjenere. Nu er det jo ikke hver dag man fylder 25 aar, saa vi tog den fine restaurant og bestilte det bedste og stoerste koed de havde og mellemklasse roedvin. Det var bare helt i orden! Og inkusiv dessert til os begge kom det til at koste 400 kr for os begge. Argentina er et dejligt land.

Vi endte dagen med en enkelt oel paa en underlig ungdomsbar, hvor et liveband spillede noget jazzagtigt musik. Ganske underholdende og i alt en rigtig god foedselsdag.

1 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kaere Anton og Line. Jeg sidder pae et turistkontor i Vezelay "àà km syd for Paris og laeser jeres blog. Det lyder til qt I oplever lidt qf hvert og hqr det godt. Jeg er pae en miniferie Ane og Inge Dorte til en meget smuk lille by pae toppen af en hoej. Her er en meget smuk katedral; hvor der er sang og boen 3 gange om dagen af et blandet kor af munke og nonner. Udover det gaar vi ture og spiser god fransk mad. Her er lidt koldt og eftersaarsagtigt. men heldigvis badekar paa vaerelset. Hav det godt; uha uha tastaturet er underligt, bogstaveren sidder ikke som i DK. KH Anne-Birte