mandag, juli 14, 2008

Weekend

Saa har vi haft vores foerste weekend her i London. Jeg moeder 9-17 hver dag, saa faktisk var det foerst i weekenden at vi saa andet af byen end det mall, hvor vi koeber ind. Af en eller anden grund vil de gerne samle alle butikker udenfor byen i store centre, saa centrum bliver totalt kedelig - saert.
Men nu var der tid, saa loerdag tog vi paa udflugt paa vores alletiders cykler og cyklede rundt og kiggede i midtbyen, men som sagt var det lidt kedeligt. Der var en spansk festival med nogle der sang og dansede, men ellers var det ikke specielt interessant.
Om aftenen var vi i byen med Natascha (der er hende der staar for mit ophold herovre), Bertrand (en udvekslingsstuderende fra Frankrig) og nogle fra Nataschas klasse (de havde lige faerdiggjoert 1. aar paa med. school). Det var sjovt og vi fik laert at spille shuffleboard, som var lidt curling-agtigt bare paa en traeplade med fint sand paa, hvor man skulle faa sine brikker (der mindede om hinkesten) til at lande mellem nogle streger i den anden ende af pladen - ret svaert faktisk.
Soendag var vi lidt traette, men vi havde set, at Londons baseballhold skulle spille kamp og det blev vi jo naermest noedt til at se. Saa vi cyklede afstsed i god tid, da vi ikke havde nogle anelse om, om der blev udsolgt. Manden ved indgangen var meget forundret over, at det var vores foerste baseballkamp nogensinde. Det vigtigste, sagde han, var at proeve en hotdog. (Men naar man spoeger dem herovre om de kan lide baseball er standardsvaret vist nok ogsaa 'who doesn't like beers and hotdogs')

Men nej, vi havde ikke behoevet at vaere i god tid. Der var paa ingen maade fyldt op, men London spiller vist heller ikke ligefrem i den bedste raekke. Men det var fin underholdning isaer fordi vi brugte det meste af kampen paa at greje reglerne. Det gik nogenlunde synes vi selv. Lige indtil kampen paa maerkvardigvis sluttede efter 8 1/2 innings - hvorfor de ikke skulle spille 10 hver, som der var plads til paa pointtavlen har vi stadig ikke regnet ud.
Der var underholdning mellem hver inning, isaer smaa konkurrencer som boernene kunne deltage i, og saa var deres store telekommunikationsselskab, Rogers, ogsaa ude at reklamere. Lidt generende i laengden, men vi fik en lille frisbee med hjem, som vi snart skal have afproevet. Det hjalp lidt.
Vi blev enige om, at baseball er en rigtig god sport for amerikanere*: minimum halvdelen af spillerne var lidt til den runde side og der er kun et mininum af bevaegelse - og saa kan man alligevel kalde sig sportsmand - smart, smart!

*Egentlig var de jo nok canadiere, men selvom jeg aldrig har vaeret i USA er jeg sikker paa, at forskellen ikke kan vaere stor. Hver gang jeg ikke lige taenker mig om, kalder jeg dem amerikanere (de passer nemlig fint paa alle min fordomme om amerikanere..).

0 kommentarer: