mandag, juli 28, 2008

Niagara Falls

I denne weekenden lejede vi en bil og loerdag tog en tur til Niagara og omraadet omkring. Vores primaere maal var selvfoelgelig at se Niagara Falls.

Jeg ved ikke helt hvad vi havde forventet paa forhaand, men vores foerst indtryk, da vi saa det langt fra, var at det ikke var saa stort som vi troede. Men efterhaanden som vi kom naermere virkede det mere og mere imponerende.

Vi havde faaet anbefalet at tage en tur ind bag ved faldene, men da vi kom derhen var der lang koe og det kostede $25 for os begge. Vi besluttede nu at goere det alligevel, saa vi koebte billetter. Vi fik billetter som var tidsmaerket til indgang en time efter, saa vi behoevede ikke at staa i koe, men da vi kom ind en time efter viste det sig dog at der var lang koe indenfor.

Da vi skulle meget taet pa faldene fik vi udleveret regnslag, men inden skulle vi have taget et billede. Vi proevede at undgaa det, men det maatte man ikke. Billedet var med groen baggrund, saa vi kunne godt regne ud at de ville klippe os ind i et computer billede. Meget turist agtigt. Vi fik dog en webadresse saa vi selv kunne efterbestille billeder og som man kan se, ser vi ikke saerligt oplagt ud.

Da vi endelig kom med elevatoren ned bag faldene, var det to udkigspunkter bag faldene og et ved siden af. Ved to bag faldende kunne man bare se en masse faldende vand gennem en aabning paa 2x2 m. Man kunne ikke se igennem, saa det virkede lidt som taage og voldsomt regnvejr samtidig. Ikke saa imponerende som vi havde haabet. Uden paa platformen ved siden af kunne man derimod virkelig fornemme vandfaldet. Vandet plaskede ind paa platformen og til tider kunne man ikke se noget fordi man fik saa meget vand i hovedet. Godt vi havde regnslag. Man kunne virkelig fornemme hvor meget vand der kom ned. Ret imponerende.

0 kommentarer: