mandag, juli 21, 2008

Toronto

Efter lidt snakken frem og tilbage og en hurtig pakning tog vi med Dave til Toronto. Daves foraeldre bor i en lille villa (i 3 etager) i det omraade af Toronto der kaldes "The Beaches". Det er 30 minutter med sporvogn fra centrum og 500 meter fra vandet, og det minder lidt om Risskov. Huset havde vaerelser nok, saa vi fik vores eget vaerelse. Om aftenen kom Daves kaereste og nogen af deres venner forbi til pizza og oel. Senere om aftenen tog vi i byen og moedte flere venner. De var allesammen flinke og snakkesaglige.

Dave havde planer loerdag, saa Line og jeg tog selv ind til Toronto centrum paa sightseeing. Vi havde faaet en masse raad inden omkring ting der var vaerd at se, saa vi naaede vidt omkring.
The Eaton Centre - et kaempe storcenter lige i centrum
Dundas square - en plads som de selv sammenligner med Times Square i New York
Chinatown - kinesiske butikker, vejskilte paa kinesisk, kinesisk musik osv.
Kensington Market - et omraade med mange smaa butikker som har ting helt ud paa gaden
Little Italy - bare et sted med mange italienske restauranter

Om aftenen loerdag var vi lidt smadret efter drikkeriet fredag (og torsdag) og en lang dag med sightseeing, saa vi tog i biografen og saa Hancock. Det var ikke verdens bedste plot, men ganske underholdende. Efter filmen tog vi ud til et omraade det hedder "The Distillery District" og fik en enkelt oel. Det var et gammel bryggerikvarter og lignede et kedeligt industrikvarter. Men ind mellem to fabriksbygninger var der en lille gade med baggaarde med fest i. Der havde hvert bryggeri et udendoers sted hvor de solgte oel. Der var et meget spaendende sted.

Soendag tog vi, efter at have sovet laenge og cyklet en tur med Dave langs vandet (som egentlig er en stor soe), bussen tilbage til London, da Dave skulle op i hytten soendag til mandag.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Anton og Line,

Fede billeder. Dejligt at se hvad I gaar og laver. Men kan vi ikke faa nogen billeder af jeres kammesjukker, altsaa ikke den sure dame, hende kan vi godt udvaere. Vi sidder her paa bar Nuncio efter en haard sidste dag paa sprogskolen. Nu har vi endelig ferie. Vi har laert om ci og ne i dag, og det var noget mere omfattende end det vi har laert i DK.
Det lyder og ser ud som om I har det godt, og som om der er mange fede folk. Det ender sku nok med at I vender tilbage til Canada eller hva? Glaeder os til at hoere og se mere.
Jeg har ikke lige en mail at sende fra saa i faar denne som kommentar hvad det jo ogsaa startede som.

Anne-Birte og Bjarke

Bjarke

Anton Kylling sagde ...

Hejsa.
Jeg tror at det er kortet oppe oeverst som ikke kan vises i alle browsere. Jeg ved at Safari ogsaa har et problem. Jeg proever at se om jeg lige kan goere noget ved det uden at det bliver for omstaendigt, men jeg tvivler.

Vi nyder livet og arbejder paa at faa flere billeder paa bloggen, men vi har mest billeder af os selv.

//Anton