søndag, august 10, 2008

Toronto Islands og CN-tower

Efter turen i Daves hytte var vi tilbage i Toronto et par dage. Vi havde forsoegt at booke en camper fra onsdag morgen, men da vi ikke havde faaet noget svar maatte vi blive i Toronto indtil vi vidste praecis hvad vi skulle. Tirsdag tog vi ud paa Toronto Islands, som er nogle oeer et kvarters sejlads uden for byen. Det er kun groenne omraader og en 'amusement park'. Det var rigtig hyggeligt og meget stille og roligt. Vi havde haabet at kunne leje rulleskoejter, men det kunne man ikke. Saa i stedet gik vi bare lidt rundt og noed vejret, badede og fandt en kaffebod - skoent!

Tirsdag aften var der stadig intet svar fra camperen, saa vi vidste stadig ikke helt hvad vi skulle, da vi havde planer om at tage en natbus til Montreal i Quebec, hvis ikke vi fik en camper. Da vi intet svar havde maatte vi blive en dag ekstra.
Den brugte vi paa at tage i CN-tower (et taarn som alle siger er fantastisk og det skulle vi bare se pga. udsigten, men det troede vi nu ikke rigtig paa, fordi vi synes vi allerede har set en del udsigter fra en del taarne rundt omkring..). Men da vi nu havde en dag ekstra tog vi derop. Det var meget fint med udsigt langt omkring og et glas gulv i 350 m. hoejde, det var faktisk ret vildt at stille sig ud paa det. Men om det var en oplevelse man ikke kunne leve uden, er vi nu ikke helt sikre paa. Dog moedte vi de foerste danskere paa vores tur, det var jo ogsaa en oplevelse i sig selv.

0 kommentarer: