onsdag, august 06, 2008

Cottage weekend

I weekenden har vi vaeret paa rigtig canadisk cottage-tur. Vi var blevet inviteret af Dave, ham fra Antons hold, som vi ogsaa var i Toronto med for et par uger siden. Det var en traehytte, der laa helt ned til en soe. Meget ligesom et dansk sommerhus, bortset fra at den laa 10 meter fra vandet. Det kunne nok lade sig goere fordi det var en soe (ingen tidevand). Det var et rigtig laekkert sted.
Vi var 17 ialt og vi boede i telt i haven. Om dagen noed vi solen, badede og proevede at wake-boarde. Det er at staa paa noget, der minder meget om et snowboard efter en speedbaad. Det var temmelig svaert, men Anton var et naturtalent. Jeg kom kun naesten op at staa, men slugte tilgengaeld temmelig meget soevand, skoent! Om aftenen grillede vi og holdt fest med masser af oel, baal, guiter og grillede skumfiduser, altsaa ret taet paa noget vi godt kunne genkende hjemmefra.
Menu'en var uanset maaltidet hotdogs, hamburgers (kun bolle, boef og ketchup), pizza eller aeg og bacon, saa det var godt at faa lidt groensager og frugt da vi var tilbage i Toronto. Men det var rigtig sjovt, og de var alle sammen soede og snakkesagelige.

0 kommentarer: