onsdag, august 13, 2008

Quebec City

Saa er turen kommet til Quebec City. Denne by er noget anderledes end hvad vi ellers har set herovre. Den minder mest om en gammel italiensk havneby med lang havnepromenade (dog uden strand), bymur og gammelt centrum med souvenirbutikker, cafèer og restauranter. Byen blev grundlagt i 1608, saa i aar har den 400 aars jubilaerum, saa der sker en del i byen. Ud over at her er mange turister (ogsaa danskere) er der en masse events. Baade smaa og store. F.eks. en 3 personer i baeverkostumer som i gaar rendte rundt paa havnepromenaden og underholdte boern. Der er flere gratiskoncerter med (for os) ukendte kunstnere og i gaar aftes var der et stort medieshow paa havnen hvor flere hundrede meter siloer blev brugt som storskaerm til at vise byens 400 aars historie. Det var maegtig flot lidt imponerende hvordan de kombinerede lyd, billeder, lys og roeg.

Vi havde paa forhaand haft lidt svaert ved at finde et sted at overnatte her i Quebec, da alle steder var optagede, men efter lidt soegen og lidt hjaelp hjemmefra fandt vi et sted lidt uden for centrum. Vi synes at det var lidt dyrt, men vi tog det alligevel selvom vi nok skulle flytte vaerelse halvvejs. Det viste sig at vaere et ganske fint sted og vi fik et vaerelse med 2 dobbeltsenge og eget bad selvom vi havde betalt for mindre. Men da vi saa skulle flytte vaerelse den naeste dag ville han pludselig have $35 ekstra, hvilket sikkert var den reelle pris for vaerelset. Det blev for dyrt for os og vi var heldige at faa en seng paa et centralt hostel. Det var dog i sovesal og den foerste nat i hver sin sovesal, men det var billigt og centralt. Ud over at vi blev vaekket et par gange naar folk i sovesalen gik i seng eller stod op paa hvert deres tidspunkt, var det et godt sted.

I dag er vores sidste dag i Quebec inden vi tager bussen til Montreal og natbussen videre til Toronto hvor vi skal hente vores camper. Vi glaeder os meget til campingferie!

1 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hils Geoff Berner! Eller.. Han er godt nok fra Vancouver, tror jeg nok, så det er jo ikke lige i nabolaget. ;)

Det lyder ellers fedt - er kun lige faldet over bloggen nu (kl 3:20 dansk tid), så har slet ikke fået læst det hele, men vil prøve at følge lidt med fremover..

Hyg jer! :)

/Torin